Εργασία ώς CNC Χειριστής

Εργάσου ως χειριστής CNC στην Ολλανδία

Η εταιρεία μας έχει διαφορετικούς πελάτες που χρειάζονται προγραμματιστές CNC, CNC χειριστές και τους ανθρώπους που γνωρίζουν και τις δύο αρχές. Οι περισσότερες από τις θέσεις είναι για εργασία σε κατασκευαστές μετάλλων στην περιοχή του Αϊντχόβεν. Αυτή η περιοχή έχει μεγάλη ζήτηση για CNC ειδικούς, επειδή τα εργοστάσια, όπως η Philips, η DAF και ASML βρίσκεται σε αυτή την περιοχή. Συνήθως μια εταιρεία καταστευάζει διάφορες λεπτομέρειες (οι οποίες μπορεί να είναι από λεπτομερή μέρη για μηχανήματα ή απλά ταχυδρομικά κουτιά) από μαύρο μέταλλο, χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο. Οι χειριστές θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να δουλέψουν με διαφορετικούς αριθμούς ποσοτήτων που είναι από μεγάλες (10000 μονάδες) εώς και μικρές (10 μονάδες) η σειρά.

Τι είδους CNC ειδικούς ψάχνουμε;

Οι συνεργάτες μας στην Ολλανδία έχουν θέσεις εργασίας για διαφορετικό είδος των ειδικών, όπως: χειριστή κάμψης, τόρνου και φρέζας. Τα πιο συνηθισμένα μηχανήματα εμπορίου που χρησιμοποιούνται από τους πελάτες μας είναι ως εξής:
  • CNC μηχανήματα κάμψης: Amada, Safan, Finn-power.
  • CNC φρέζες: Heidenhain, Mazak, Deckel, Okuma.
  • CNC Τόρνοι: Gildemeister, Okuma, Mazak.

Ο CNC χειριστής θα πρέπει να είναι σε θέση να διαβάσει τα τεχνικά σχέδια, να φορτώσει το πρόγραμμα στο μηχάνημα, να λειτουργήσει το μηχάνημα και να επιλέξει τα κατάλληλα εργαλεία. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρίας ως χειριστές CNC.

Αν σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ως χειριστής CNC στην Ολλανδία, παρακαλούμε να εγγραφείτε δωρεάν ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.