Εργασία ώς Ελασματοποιός - Συναρμολογητής

Εργασία ως Ελασματουργός στην Ολλανδία

Έχουμε συνεργαστεί με διάφορους εταίρους στην Ολλανδία που έχουν ανάγκη για έμπειρους κατασκευαστές πλοίων, που ονομάζεται επίσης: Ελασματουργοί. Οι Ελασματουργοί-Συναρμολογητές που πηγαίνουν να εργαστούν απο εμάς στην Ολλανδία, αρχίσουν να εργάζονται σε εταιρείες όπως η NMC και Scheepswerfmade και εργάζονται σε yaughts, φορτηγά πλοία και πλωτές αποβάθρες.
Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας γίνεται από αποβάθρες. Τα πλοία χτίζονται από Ελασματουργούς που λειτουργούν ανεξάρτητοι σύμφωνα πάντα με τα τεχνικά σχέδια. Έπειτα, όταν ο ελασματουργός (συναρμολογητής) έχει τελειώσει με το έργο του, ξεκινά ο συγκολλητής.

Ποιες ειδικότητες θα πρέπει να κατανοήσει ένας Ελασματοποιός:

Ως συναρμολογητής θα πρέπει να συγκεντρώσετε ύφαλα του πλοίου, την κατασκευή μπλοκ (τμήματα) από τα πλοία ή να τοποθετήσετε διαφορετικό εξοπλισμό στο εσωτερικό του πλοίου. Η εργασία αποτελείται από τις ακόλουθες εργασίες:
  1. Κοπή και διαμόρφωση των εξαρτημάτων: όπως καρίνα, πλευρά, παρακαμπτηρίοι και δομές στήριξης με τη χρήση εργαλείων χειρός και άλλα ηλεκτρικά εργαλεία.
  2. Κατασκευή και διαμόρφωση των μεταλλικών πλαισίων: δομών και άλλων μέρων σύμφωνα με το προδιαγραφές σχέδιο.
  3. Τοποθέτηση μεταλλικών μερών, όπως σφραγίσματα: πλάκες διαφράγματων και για το πλοίο, με τη χρήση κηδεμόνα και bits, κοχλίες και κλειδιά.
  4. Καθιέρωση διαστάσεων σημείων αναφοράς: να δημιουργήσετε πρότυπα τμημάτων και να τοποθετήσετε μηχανημάτα και εξοπλισμό στο πλοίο.
  5. Εξομάλυνση και φινίρισμα των επιφανειών των πλοίων χρησιμοποιόντας τη δύναμη τριβής, broadax, σκεπάρνι και χρώμα. Μετά από αυτό, κέρωση επιφανειών για να δώσετε ένα ωραίο φινίρισμα.

Απαιτήσεις και εφαρμογή
Οι ελασματουργοί θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον αρκετά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή νέων πλοίων ανεξάρτητα αλλά σύμφωνα με τεχνικά σχέδια. Για να επικοινωνήσετε με το διευθυντή σας θα πρέπει να μιλάτε αγγλικά ή γερμανικά.
Αν σας ενδιαφέρει μια εργασία ως ελασματοποιός στην Ολλανδία, παρακαλούμε να εγγραφείτε δωρεάν ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.