Εργασία ώς Συγκολλητής

Εργασία ως συγκολλητής στην Ολλανδία

Το 2011 η Qbis αποφάσισε να ειδικευτεί στην πρόσληψη συγκολλητών και άλλων τεχνικών επαγγελματιών για τις υπηρεσίες απασχόλησης στις Κάτω Χώρες. Από τότε, έμπειροι συγκολλητές έφυγαν για να εργαστούν στην Ολλανδία για διαφορετικούς τύπους πελατών.

Η Qbis πάντα ψάχνει για άτομα που έχουν εμπειρία ώς συγκολλητές MIG / MAG (135, 136) και TIG συγκολλητές (141). Όπως επίσης υπάρχει ανάγκη για συγκολλητές που έχουν εμπειρία με σωλήνες συγκόλλησης TIG και με ηλεκτρόδια (141-111).

Διαφορετικές θέσεις εργασίας για διαφορετικούς συγκολλητές

Για MIG / MAG (135/136) συγκολλητές υπάρχουν δυνατότητες να εργαστούν στα ολλανδικά ναυπηγεία όπου χρειάζονται να συγκολλούν τμήματα του πλοίου και μετά ο επιμεταλλωτής (Plater) συνδέει τα διάφορα μέρη μαζί. Οι περισσότερες από αυτές τις θέσεις εργασίας γίνονται μέσα σε μια αίθουσα.
Όπως επίσης υπάρχουν δυνατότητες για MIG / MAG συγκολλητές να εργάστούν σε κατασκευαστικές εταιρείες ή βιομηχανίες όπου τα μέρη του μαύρου μετάλλου πρέπει να συγκολληθούν.

Για TIG συγκολλητές (141) κυρίως, υπάρχουν δυνατότητες να εργαστούν σε εργοστάσια. Ένα μεγάλο μέρος από αυτά τα εργοστάσια κατασκευάζουν μηχανές παραγωγής τροφίμων που γίνονται συχνά από ανοξείδωτο χάλυβα.
Όπως επίσης υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας για συγκολλητές αλουμινίου σε άλλους τύπους εργοστασίων.

Για συγκολλητές σωλήνα (141-111 ή μόνο 141) οι δυνατότητες να εργαστούν είναι σε ναυπηγεία, καθώς και στην βιομηχανία τροφίμων ή βαριά βιομηχανία. Στα ναυπηγεία, κυρίως εργάζονται σε σωλήνες που είναι κατασκευασμένοι από μαύρο μέταλλο και πρέπει να συγκολλούνται μεταξύ τους. Στην βιομηχανία τροφίμων ή βαριές βιομηχανίες, συγκολλούνται κυρίως σωλήνες από χάλυβα ή από ανοξείδωτο χάλυβα.

Απαιτήσεις και εφαρμογή

Οι συγκολλητές θα πρέπει να είναι σε θέση να διαβάζουν τεχνικά σχέδια να συνθέτουν και να εργάζονται ανεξάρτητα. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον αρκετά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην συγκόλληση.

Αν σας ενδιαφέρει η εργασία συγκολλητή στην Ολλανδία, εγγραφείτε δωρεάν ή επικοινωνήστε μαζί μας.