Πληροφορίες & Συμβουλές

Εργασία και διαβίωση στην Ολλανδία

Όπως οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο έτσι και η Ολλανδία έχει ορισμένους κανόνες που ρυθμίζουν την απασχόληση και την καθημερινή ζωή. Το τμήμα για την εργασία και τη διαβίωση στην Ολλανδία δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με την πληρωμές, τα έξοδα διαβίωσης και στέγασης.

Ελπίζουμε ότι θα βρείτε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες για την εργασία και την εγκατάσταση στην Ολλανδία. Εάν είναι απαραίτητο, οι εταίροι μας στην Ολλανδία θα σας εξηγήσουν όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τους κανόνες και θα κάνουν μια εισαγωγή για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε στις δραστηριότητες της καθημερινής σας ζωής, όπως το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού σε μια τοπική τράπεζα, υποβολή αίτησης για έναν αριθμό BSN, κλπ. .

Εγγυήσεις Qbis

Η Qbis λειτουργεί σε συνεργασία με τα ολλανδικά γραφεία ευρέσεως εργασίας που επιτρέπεται να συμμετέχουν σε τέτοιες δραστηριότητες. Ως εκ τούτου εγγυόμαστε ότι κατά την άφιξή σας θα επικουρείστε από τοπικούς αντιπροσώπους του οργανισμού, οι οποίοι  θα αναλάβουν τη φροντίδα των θεμάτων που σχετίζονται με χαρτιά, στέγαση και μεταφορές και, φυσικά, να σας δώσουν μια θέση εργασίας.

Πληροφορίες σχετικά με την εργασία και τη ζωή στην Ολλανδία

Η απόφαση να εργαστείτε και να ζήσετε στην Ολλανδία είναι ένα μεγάλο βήμα. Αφήνοντας την οικογένεια και τους φίλους σας και πίσω, είναι μια πρόκληση και φυσικά θέλουμε να πάρετε τη σωστή απόφαση. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πού θα έχετε την εργασία σας και τι σας περιμένει στον προορισμό σας. Το τμήμα για την εργασία και ζωή στην Ολλανδία θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με ολλανδικά γραφεία ευρέσεως εργασίας , BSN Αριθμό , πληρωμές , συνθήκες διαβίωσης και πώς να φτάσετε στην Ολλανδία.

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλά σχόλια που γράφονται από τους υπαλλήλους που πήγαν στην Ολλανδία απο εμάς. Τα σχόλια θα σας δώσουν μια καλύτερη εικόνα για την εργασία και τις συνθήκες διαβίωσης στις Κάτω Χώρες, και οι εργαζόμενοι να σας πούν τι σκέφτονται για την εμπειρία τους με την Qbis.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με την εργασία και ζωή στην Ολλανδία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μέσω τηλεφώνου ή στο γραφείο μας.Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σε όλη τη διαδικασία: από το στάδιο της προεπιλογής μέχρι και την τελευταία εργάσιμη ημέρα σας στην Ολλανδία.

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την Ολλανδία

• Οι Κάτω Χώρες και η Ολλανδία είναι η ίδια χώρα. Επισήμως Βόρεια Ολλανδία και  Νότια Ολλανδία είναι δύο επαρχίες που βρίσκονται στην Βόρεια Θάλασσα.

• Το 25% του εδάφους της χώρας είναι κάτω από το επίπεδο της θάλασσας.

• Οι Ολλανδοί είναι το ψηλότερο έθνος στον κόσμο.

• Το Άμστερνταμ έχει 1281 γέφυρες.

• Η Ολλανδία κατέχει την τρίτη θέση παγκοσμίως στις εξαγωγές γεωργικών προϊόντων, πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γαλλία, παρά το γεγονός ότι μόνο το 3% του πληθυσμού ασχολείται στον αγροτικό τομέα.

• Κάθε Ολλανδός έχει ένα ποδήλατο και τα ποδήλατα ξεπερνούν τα αυτοκίνητα με αναλογία δύο προς ένα.

• Η Ολλανδία έχει το μεγαλύτερο αριθμό μουσείων, από τα οποία , το Άμστερνταμ μόνο του, έχει 42.

• Το Ρότερνταμ έχει το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι στον κόσμο.