Ιστορία

Έναρξη του UAB Qbis

Το 2007 υπήρξε μια ισχυρή οικονομική ανάπτυξη στις Κάτω Χώρες, που οδήγησε σε έλλειψη εργαζομένων στους κλάδους της λογιστικής και παραγωγής. Ο Johan van Zutphen ήρθε στη Λιθουανία και αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Sergej Naumcik και να καθιερώσουν ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας που ειδικεύεται στην πρόσληψη προσωπικού από την Λιθουανία,Λετονία και Ελλάδα για την ολλανδική αγορά εργασίας. Η συνεργασία ενός Ολλανδού και ενός επιχειρηματία της Λιθουανίας ήταν επιτυχημένη. Στα χρόνια που ακολούθησαν η Qbis έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία ευρέσεως εργασίας στη Λιθουανία.

Χρονολόγιο των Qbis γραφείου ευρέσεως εργασίας

2013 - Ιστοσελίδα υποκαταστήματος Ελλαδος www.qbis.gr

2012 - Συνεργασία με γραφεία ευρέσεως εργασίας στη Γερμανία και πρώτη απασχόληση προσωπικού σε αυτή τη χώρα.

2011 - 20.000 εγγραφές για www.qbis.lt

2011 - Έναρξη του τμήματος τεχνικού προσωπικού

2010 - Ιστοσελίδα υποκαταστήματος Λετονίας  www.qbis.lv

2010- 10,000 εγγραφές για www.qbis.lt

2010 - Υπηρεσία επιστροφής φόρου www.mokesciu-grazinimas.lt

2009 - Νέα έδρα στην οδό V. Sopeno, Βίλνιους

2007 - Μικρό γραφείο στο Βίλνιους


Παρούσα κατάσταση

Το 2012 υπήρχαν πάνω από 800 Λιθουανοί και 50 Λετονοί που εργάζονται στιην Ολλανδία μέσω Qbis. Η Qbis είναι μια μακροπρόθεσμη προσανατολισμένη εταιρεία που εστιάζεται κυρίως στην ικανοποίηση και αυτών που αναζητούν εργασία αλλα και των εργοδοτών. Με τη χρήση νέων τεχνολογιών στο διαδίκτυο προσπαθούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας οι οποίες οδηγούν σε μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθεί μια τέλεια αντιστοιχία μεταξύ εργοδότη και άτομου που αναζητεί εργασία. Επίσης, προσπαθούμε να μείνουμε όσο το δυνατόν πλησιέστερα στους ανθρώπους που εργάζονται μέσω Qbis στην Ολλανδία.

Με το να δεχόμαστε μεγάλη υποστήριξη από τους ανθρώπους που εργάζονται στην Ολλανδία, στην Qbis ως γραφείο ευρέσεως εργασίας, είμαστε συνεχώς πρόθυμοι να αναπτυχθούμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.