Σχετικά με την εταιρία πρόσληψης εργασίας Qbis

Η Qbis είναι ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας που βοηθά άτομα που αναζητούν εργασία από την Ελλάδα, τη Λιθουανία και τη Λετονία να βρουν μια θέση εργασίας στις Κάτω Χώρες, σε τομείς όπως λογιστική, βιομηχανία τροφίμων, μεταλλουργία, κατασκευές, τεχνολογία  των πληροφοριών και γεωργία.

Τι μας κάνει να διαφέρουμε από άλλες υπηρεσίες στελέχωσης;

Σε αντίθεση με πολλές άλλες υπηρεσίες απασχόλησης της Λιθουανίας, η Qbis δεν χρεώνει τα άτομα που αναζητούν εργασία με τη χρήση των υπηρεσιών της. Ο στόχος της Qbis είναι να ενθαρρύνει την ανοικτή επικοινωνία με ένα άτομο που αναζητά εργασία στο εξωτερικό και να παρέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την εργασία και τις συνθήκες διαβίωσης. Ζητάμε μετά από κάθε πρόσληψη εργαζομένου να μοιραστεί την εμπειρία του/της στην Ολλανδία  με σκοπό να σας επιτρέπει να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες Qbis και τις ιδιαιτερότητες της εργασίας στην Ολλανδία. Το 2011, το 84% των εργαζομένων που προσλήφθησαν, σχολίασαν θετικά τις υπηρεσίες που προσφέρθηκαν απο την Qbis.

Υπηρεσίες πρακτορείου πρόσληψης UAB Qbis

Η Qbis ειδικεύεται στην επιλογή προσωπικού για την ολλανδική αγορά εργασίας, κυρίως στην παραγωγή - γεωργικοί και τεχνικοί κλάδοι. Η Qbis παίρνει συνεντεύξεις από το γραφείο στο Βίλνιους αυτοπροσώπως ή με τηλεδιασκέψεις μέσω skype.  Λόγω της αυξανόμενης ανάγκης σε ξένο προσωπικό, η Qbis θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο εγγύς μέλλον και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Εκτός από την επιλογή του προσωπικού, η Qbis βοηθά τους ανθρώπους που εργάστηκαν στην Ολλανδία, να πάρουν τους φόρους τους πίσω.