Ταξιδεύοντας στην Ολλανδία

Τo 4o Βήμα στην Qbis διαδικασία επιλογής είναι το ταξίδι στην Ολλανδία.

Ταξιδεύοντας με λεωφορείο

Προκειμένου να διασφαλιστεί το απρόσκοπτο και ομαλό ταξίδι συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία μεταφορών που είναι επιφορτισμένη με τη λήψη ανθρώπων στις Κάτω Χώρες με μικρά λεωφορεία.

Ταξιδεύοντας με λεωφορείο είναι βολικό, επειδή μπορείτε να πάτε κατευθείαν στο προορισμό σας και δεν υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί για το χώρο αποσκευών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε μια θέση στο λεωφορείο μια-δυο μέρες πριν από το ταξίδι.

Το ταξίδι στην Ολλανδία κοστίζει περίπου 100 ευρώ.

Για να κλείσετε μια θέση στο λεωφορείο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άλλα μέσα μεταφοράς

Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε με το αυτοκίνητο. Εάν πάρετε το αυτοκίνητό σας, το γραφείο ευρέσεως εργασίας μπορεί να σας ζητήσει να το χρησιμοποιήσετε για την εργασία, δηλαδή μετακίνηση προς και από την εργασία, και να βοηθήσετε και άλλους εργαζόμενους. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα μεταφοράς θα επιστραφούν σε σας.

Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο, μπορείτε να φτάσετε εύκολα σε συνεργάτες μας παντού στην Ολλανδία, με το τρένο ή το λεωφορείο.Όποιος και αν είναι τρόπος που θα επιλέξετε για να ταξιδέψετε στην Ολλανδία, να θυμάστε να έχετε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα μαζί σας και να φτάσετε στον προορισμό σας στο σωστό χρόνο.

Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι στην Ολλανδία θα παρέχονται μία φορά αφού έχει επιβεβαιωθεί η αναχώρησή σας.